SUGENG RAWUH TEH SICHUAN YIBIN

 

● Teh kualitas dhuwur saka pabrik teh China kanthi rega sing kompetitif!

●Produk utama: Chunmee/Black/Jasmine/Matcha tea etc.

●ISO9001, ISO22000, OHSMS, ISO14001 bersertifikat.

●Tim ekspor teh profesional lan kualitas stabil.

●OEM ditrima & nawakake conto teh GRATIS!

 

PUSAT PRODUK

Perusahaan fokus ing tanduran teh, produksi,
Processing kanggo luwih saka 35 taun.

PAWARTA & ACARA

  • Analisis ekspor teh China wiwit Januari nganti Mei 2022

    Miturut data Bea Cukai China, ing Mei 2022, volume ekspor teh China ana 29.800 ton, penurunan saben taun 5,83%, nilai ekspor yaiku US$162 yuta, penurunan saben taun 20,04%, lan rega ekspor rata-rata yaiku US $ 5.44 / kg, penurunan saben taun 15.0 ...

  • Teh Chunmee diprodhuksi dening ekspor pabrik teh Yibin menyang Kongo

    Ing tanggal 20 Juni, rong wadhah 40HQ teh ijo chunmee sing diprodhuksi dening Sichuan Yibin Tea Industry Co., Ltd dikemas lan dikirim menyang Kongo.Teh chunmee batch iki duwe 2 wadhah, gunggunge 44 ton, lan regane barang kira-kira USD 180.000.Teh chunmee yang kami produksi...

  • Mupangat Teh Matcha: Alasan Ilmiah Sampeyan Bakal Ditresnani

    1. Ngurangi kolesterol Kita miwiti kabeh keuntungan matcha sing sampeyan butuhake kanthi kabar yen matcha nyuda kolesterol LDL.Matcha bisa ngilangi kolesterol ala kasebut kanthi nambah tingkat kolesterol HDL.Kolesterol HDL uga diarani kolesterol apik amarga ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita